Over ons

2016

In oktober 2016 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in Den Haag. Nu hebben wij niet alleen de gezelligste winkel met de beste merken, deskundige mensen en een fantastisch assortiment, maar ook een van de mooiste van Nederland.

Vuurwerk

Wat ging vooraf....

1978

In 1978 heeft Free-Kick voor het eerst de deuren geopend en heeft zich in de tussentijd ontwikkeld tot de vooraanstaande voetbalspecialist in de Haagse regio.
Wij hadden misschien niet de allermooiste winkel van Nederland, maar wel de gezelligste, met de beste merken, deskundige mensen en een fantastisch assortiment.

Voetbal

1998

In 1998 hebben wij het puntje op de i van onze service gezet met bedrukkingen. Onder die label ontwerpen en bedrukken wij van alles en nog wat, van petjes tot kleding, trainingspakken, clubkleding, tassen enz. Inmiddels zijn wij hoog gespecialiseerd in het bedrukken van clubkleding.

Bedrukkingen

1999

In 1999 hebben wij onze service uitgebreid met beletteringen. Onder die label ontwerpen en beletteren wij reclameborden voor bedrijven, verenigingen en sponsors maar ook auto's, winkels en etalages. Inmiddels zijn wij hoog geespecialiseerd in reclameborden rondom sportvelden.

Beletteringen

2005

In 2005 kwam hockey als specialisme erbij. Inmiddels hebben wij met Free-Kick ook een van de beste assortimenten op dit gebied, met sticks, schoenen, tassen, protection enz.

Hockey

In de tussentijd

In 1982 hebben wij onze service uitgebreid met vuurwerk. Onder die label leveren wij ieder jaar in de decembermaand het mooiste vuurwerk. Het kan dan online worden besteld en in onze speciale tijdelijke vuurwerkwinkel worden afgehaald.

Vuurwerk

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Een algemeen vraagje via ons contactformulier? Klik dan hier.

Back to top