Bedrukkingen

Wij bedrukken

Wij bedrukken zo ongeveer alle soorten textiel. Van eenvoudige ontwerpen tot de meest gecompliceerde. Van zwart-wit tot full-color. Wij bedrukken voor verenigingen, sponsors, instellingen, bedrijven en particulieren. Van enkele stuks tot mega aantallen. Wij leveren bedrukte kleding, maar wij bedrukken ook aangeleverde kleding. Wij bedrukken shirts, shorts, trainingspakken, sweaters, polo's, jacks, caps en ga zo maar door. Voor onze opdrukken maken wij gebruik van verschillende technieken. Heb je een idee of vraag? Neem dan contact met ons op.

Van idee tot product

Zo werkt het.

Namen en nummers

Cijfers en teksten drukken wij meestal met foliedruk. Voor kleine oplages is dit de ideale manier van het bedrukken van shirts, shorts en ander textiel. De opdruk is uitstekend wasbaar en kleurecht. Flexdruk is alleen toepasbaar als de opdruk niet al te gedetailleerd is. Meer weten?

Logo's

Ook logo's drukken wij meestal met foliedruk. In dat geval wordt de logo echter eerst via zeefdruk op transferpapier gezet. Vanuit het transferpapier wordt het logo dan op het artikel geplaatst. Het maakt dan niet uit of het om een enkele kleur of meerdere kleuren gaat. De opdruk is uitstekend wasbaar en kleurecht. Deze techniek is alleen toepasbaar als de opdruk niet al te gedetailleerd is. Wij adviseren graag. Meer info?

Foto's

Wij drukken je full colour (of zwart-wit) foto op bijvoorbeeld een T-shirt via printertransferdruk. De opdruk is goed wasbaar en redelijk kleurecht (beter is er niet). Een fotoprint is meestal bedoeld voor 'fun' en vooral geschikt voor bijvoorbeeld een foto op een shirt in kleinere oplage.

Prijzen

Wij bieden de best mogelijke kwaliteit tegen een faire prijs. Heb je een idee (of wil je een idee opdoen) en wil je weten wat het kost? Bekijk dan hier enkele voorbeelden met prijsindicaties. Meer info nodig? Neem dan contact op met ons team.

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Onze locatie via Google Maps en contactformulier? Klik dan hier.

Back to top