Contact

24/7

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Je kunt ons bezoeken, je kunt ons bellen of je kunt ons een e-mail sturen. Dat laatste kan 24/7 via je eigen e-mail programma of via ons contactformulier. Als je dat wilt dan kun je ook met iemand van ons Team overleggen. Heb je een vraagje? Neem dan contact met ons op.

Locatie

Weet je (nog) niet waar wij exact zitten? Kijk dan hier op de dynamische kaart via Google Maps. Duidelijker kunnen wij het niet maken toch?

Contactformulier

Je bereikt ons snel en makkelijk online via ons contactformulier. Daar vindt je ook onze openingstijden. Je ziet daar ook hoe wij met openbaar vervoer of de auto te bereiken zijn. Alle details?

Over ons

Wij zijn niet de eerste de beste maar zijn reeds vanaf 1978 actief in de sportwereld. Van voetbal naar hockey, bedrukkingen en beletteringen. Zo ging het!

Disclaimer

Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gebouwd. Voor de goede orde (niet meer dan dat) sluiten wij bepaalde verantwoordelijkheden uit. Wil je weten wat?

Copyright

Om onze website en ons werk voor misbruik te beschermen geldt voor alles copyright. Ook claimen wij de auteursrechten voor al onze publicaties tenzij de rechten bij derden liggen. In dat geval zullen wij dat kenbaar maken als het ons bekend is (of weghalen als het niet mag). Hebben wij iets over het hoofd gezien? Laat het ons weten!

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Onze locatie via Google Maps en contactformulier? Klik dan hier.

Back to top