Hockey

Wij zijn (ook) hockey

Ook voor hockey zijn wij goed op weg de nummer #1 in de Haagse regio te worden. Wij bieden gewoon het beste van het beste. We bieden ook de beste prijs en de beste service. Zoek je iets bijzonders? Neem dan contact met ons op.

Onze merken

Wij hebben niet alle merken maar wel de beste. Van ieder van deze merken kunnen wij zo ongeveer alles leveren. Zoek je iets heel speciaals? Laat het ons weten.

Eyecatchers

Wil je zien wat wij allemaal verkopen? Kijk dan op onze Facebook pagina. Wil je een van deze artikelen bestellen of reserveren? Dat kan. Stuur ons een email via contact.

Club Webshop

Wij zijn er trots op dat wij voor de belangrijkste clubs in de Haagse regio de officiele tenues mogen leveren. Maar niet alleen dat. Van een aantal clubs leveren wij ook de officiele trainingskleding, tassen enz. Voor clubs die dat willen hebben wij een speciale club webshop ingericht. Staat je club erbij en wil je iets van je club bestellen?

Bedrukkingen

Officiele teamkleding is pas mooi met een mooie opdruk. Wij bedrukken shirts, shorts, trainingspakken, tassen enz. voor verenigingen en sponsors. Wil je weten wat wij allemaal doen?

Beletteringen

Voor verenigingen en sponsors verzorgen wij de mooiste reclameborden. Van ontwerp tot op het veld, bij ons is alles in een hand en in vertrouwde handen. Maar wij zorgen ook voor reclame op auto's, bussen, etalages en andere PR uitingen. Vraag ons en wij leveren!

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Onze locatie via Google Maps en contactformulier? Klik dan hier.

Back to top