Voetbal | Prijsgarantie

Zo werkt het

Bij ons koop je met maximale zekerheid. Want wij verkopen niet alleen via internet. Wij hebben ook een fysieke winkel in Den Haag met een officiële inschrijving bij de KvK (zie ook onder 'Contact' > 'Over ons').
In onze winkel (en op onze website voor zover van toepassing) laten wij altijd de normale advies verkoopprijzen zien.

Wil je iets bij ons kopen en heb je dat artikel ergens anders (in een winkel of op internet) bij vergelijkbare condities voor een lagere prijs gezien? Laat het ons weten. Dan kijken wij of wij je die lagere prijs ook kunnen geven. Wij komen je in ieder geval altijd tegemoet. Het beste stuur je ons in zo'n geval even een email.
// Je krijgt dan omgaand onze reactie. //

100% zekerheid

Condities en voorraad bij winkels (ook op internet) zijn altijd heel verschillend. De meeste winkels hebben vaak maar een enkel stuk of enkel paar in huis. Wij hebben van alles altijd een zeer grote voorraad. Met onze prijsgarantie bieden wij je dan ook nog maximale zekerheid. Want bij ons koop je altijd het beste van het beste voor een eerlijke prijs. Dit geldt niet alleen voor hockey en voetbal, maar ook voor bedrukkingen en beletteringen. Bovendien verkopen wij alleen 100% originele producten van gerenomeerde merken.

Kijk op onze Facebook pagina voor het laatste nieuws.

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Een algemeen vraagje via ons contactformulier? Klik dan hier.

Back to top