Vuurwerk in December 2016

Bestellen vanaf de folder en/of in onze winkel

In de laatste dagen van ieder jaar leveren wij het mooiste vuurwerk. Vuurwerk om nooit te vergeten. Het vuurwerk kan in onze speciale vuurwerkwinkel worden bekeken en besteld. Het mooiste vuurwerk zetten wij ook in een folder. Deze folder verspreiden wij begin december in de regio. Je kunt de folder ook in de winkel ophalen. Als extra service vindt je de folder ook als PDF hier op onze website. Op de folder (of de PDF wanneer je die afdrukt) kun je aangeven wat je wilt bestellen. Je kunt de folder met je NAW gegevens dan in onze winkel afgeven. Dat kan tot uiterlijk 28 december. Wij zorgen dan ervoor dat je bestelling op tijd afhaalbereid klaar ligt.

Afhalen

Afhalen van bestellingen (in de winkel of online besteld) kan vanaf 3 dagen voor de jaarwisseling (op 29, 30 en 31 december). Als een van deze dagen op een zondag valt dan vervalt de zondag als verkoopdag en is de verkoop vanaf 28 december. Vanaf de derde week in december is onze speciale vuurwerkwinkel compleet ingericht. Daar kun je dan alles bekijken, bestellen, kopen en afhalen.

Voor alle details over het kopen en afsteken van vuurwerk verwijzen wij naar de richtlijnen van de overheid.

Bezorgen

Vanaf een aankoopbedrag van € 25,- bezorgen wij in Den Haag. Dat doen wij op 29 en 30 december vanaf 10.00 tot 22.00 uur en op 31 december vanaf 9.00 t/m 16.00 uur. Wil jij dat wij je bestelling bezorgen? Maak dan een afspraak.

O ja, wij bezorgen GRATIS //

Online bestellen (zie link hieronder)

Vanaf de eerste week in december kun je ons vurwerk ook online bekijken en bestellen. Online bestellen doe je eenvoudig via onze speciale vuurwerk webshop.
Daar kun je ieder vuurwerk ook eerst bekijken via een videodemonstratie. Na de bestelling en de online betaling krijg je een bevestiging. Daarmee kun je het vuurwerk dan in de winkel komen afhalen (zie boven). Je hoeft dan bij het afhalen niet in de rij te staan.

Klik op de button voor een verkoopimpressie met grote beelden //

Let op: Op de verpakking van legaal vuurwerk staat vanaf welke leeftijd het mag worden gekocht. De minimumleeftijd is 12 jaar, 16 jaar of 18 jaar. Dit is afhankelijk van het soort vuurwerk en de hoeveelheid kruit die erin zit. Wij zijn gerechtigd om een identiteitsbewijs te vragen.

# // Open hier de speciale vuurwerk folder als PDF (blz. 1)

Je kunt de PDF afdrukken, invullen en (op tijd, zie boven) in onze winkel afgeven.
PS. bij sommige browsers moet je de PDF eerst opslaan en dan afdrukken.

# // Open hier de speciale vuurwerk folder als PDF (blz. 2)

Je kunt de PDF afdrukken, invullen en (op tijd, zie boven) in onze winkel afgeven.
PS. bij sommige browsers moet je de PDF eerst opslaan en dan afdrukken.

# // Direct naar de speciale online vuurwerk bestelsite?

De vuurwerk bestelsite is vanaf de 1e week in december actief!

# // Persoonlijk contact met iemand van ons TEAM?

Overzicht met al onze contactgegevens en contactmogelijkheden? Klik dan hier.

Back to top